Στην απόδοση του Στέφανου Τσιτσιπά στάθηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά την ήττα του στο Roland Garros, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αιφνιδιάστηκε.
Όσα είπε ο Μεντβέντεφ:
«Ξαφνιάστηκα από το επίπεδο τένις του Στέφανου στο πρώτο σετ. Δεν περίμενα τόσο μεγάλο παιχνίδι από την πλευρά του. Έπαιξα με τους Μπούμπλικ, Γκαρίν και Πολ, που παίζουν πολύ καλά στην baseline, και πίστευα ότι ήμουν καλύτερος στα μεγάλα rallies, οπότε νόμιζα ότι θα μπορούσα να κάνω το ίδιο και σήμερα. Όπως αποδείχθηκε, ήταν λάθος και έπρεπε να αλλάξω τακτική.
Όποτε χάνεις σε ένα τουρνουά, είναι απογοήτευση. Αλλά πριν έρθω εδώ, αν μου έλεγε κάποιος ότι θα έφθανα στα προημιτελικά για να χάσω από τον Τσιτσιπά έπειτα από σκληρή μάχη, θα υπέγραφα γι’ αυτό. Δε θα πω ψέματα, θα υπέγραφα ειλικρινώς αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι φέτος είχα ρεκόρ 0-4 εδώ. Οπότε πιστεύω πως έκανα ένα σπουδαίο τουρνουά και πάλεψα το παιχνίδι αυτό μέχρι τον τελευταίο πόντο».
Για το σερβίς από κάτω που έκανε στον τελευταίο πόντο του αγώνα:
«Το σκεφτόμουν σε όλη τη διάρκεια του ματς ότι στον πιο σημαντικό πόντο θα μπορούσα να το κάνω, επειδή κατά την άποψή μου ήταν πολύ πίσω, βαθιά, στο κορτ και αυτό μπορεί να βοηθήσει ένα τέτοιο σερβίς να λειτουργήσει. Δεν είδα ότι είχα νωρίτερα την ευκαιρία και ήθελα να το δοκιμάσω. Ήταν μια καλή στιγμή για να τον αιφνιδιάσω».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά