Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχω κάνει στο χώμα του Παρισιού»

Τσιτσιπάς: «Από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχω κάνει στο χώμα του Παρισιού»

Χαρούμενος, όπως άλλωστε ήταν λογικό, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 σετ επί του Μεντβέντεφ που τον έστειλε στον ημιτελικό του Rolland Garros. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι με τον Ζβέρεφ

Χαρούμενος, όπως άλλωστε ήταν λογικό, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη με 3-0 σετ επί του Μεντβέντεφ που τον έστειλε στον ημιτελικό του Rolland Garros. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πλήρως συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι με τον Ζβέρεφ.

Ο Έλληνας τενίστας θα αναμετρήθει με τον Ζβέρεφ στον ημιτελικό την Παρασκεύη (11/06), ελπίζοντας να καταφέρει να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

«Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες και προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά» είπε μετά τη μεγάλη νίκη του.

«Νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες που έχω κάνει εδώ στο χώμα του Παρισιού. Πραγματικά μου επανέρχονται οι ωραίες μνήμες που έχω από όσα έχω ζήσει εδώ και προσπαθώ να φτάσω, όσο γίνεται πιο μακριά» συμπλήρωσε.

Για τη διαφορά αναμέσα στους δύο αθλητές στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, δεν υπήρχα πολλά break και οι δύο σερβίραμε αρκετά καλά. Η διαφορά ήταν στο τέλος που ήμουν 40-0 κάτω και για μένα ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι. Προσπάθησα να μείνω πνευματικά στο παιχνίδι, συγκεντρωμένος και να μην αφήσω ούτε αυτό το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το ξεπέρασα».

Για τον ημιτελικό με τον Ζβέρεφ και αν έχει ανάγκη από ξεκούραση: «Πρέπει να μείνω φρέσκος και ξεκούραστος. Όλη η προσοχή μου και η συγκέντρωσή μου είναι σε αυτό το κομμάτι».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024