Γαλλία: Ανακούφιση με Μπενζεμά – Κανονικά στο Euro
Τέλος καλό, όλα καλά με τον Καρίμ Μπενζεμά, καθώς ο τραυματισμός του δεν ήταν τελικά σοβαρός και θα βρεθεί κανονικά στο Euro
Λήξη συναγερμού στο στρατόπεδο της Γαλλίας με τον Καρίμ Μπενζεμά. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάτι το πολύ σοβαρό στο γόνατο και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Euro με τους «τρικολόρ».
Ο 33χρονος πέρασε σήμερα από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και εκεί διαπιστώθηκε πως δεν πρόκεται για κάτι σοβαρό, ωστόσο έμεινε προληπτικά εκτός προγράμματος και από αύριο θα μπει και πάλι στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το Euro.
Έτσι, ο Γάλλος φορ θα είναι 100% έτοιμος για τη μεγάλη πρεμιέρα του έκτου ομίλου κόντρα στη Γερμανία (15/6, 22:00) στο Μόναχο.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442