Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ για Μπενζεμά: Τραυματίστηκε και αποχώρησε με δάκρυα – Φόβοι για το Euro

Σοκ για Μπενζεμά: Τραυματίστηκε και αποχώρησε με δάκρυα – Φόβοι για το Euro

Συναγερμός στην Εθνική Γαλλίας λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας σε φιλικό αγώνα των Τρικολόρ κόντρα στην Βουλγαρία

Συναγερμός στην Εθνική Γαλλίας λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας σε φιλικό αγώνα των Τρικολόρ κόντρα στην Βουλγαρία.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έπεσε στο έδαφος, έπιασε το γόνατο και ζήτησε κατευθείαν αλλαγή, διαπιστώνοντας κατευθείαν ότι ο τραυματισμός του ενδέχεται να είναι σοβαρός. Ο Ντιντιέ Ντεσάν αμέωσως τον αντικατέστησε με τον εμπειρό στράικερ, όταν έκατσε στον πάγκο να ξεσπά σε λυγμούς, καθώς η συμμετοχή του στο επερχόμενο Euro πλέον είναι εξαιρετική αμφίβολη.

Ο Μπενζέμα επέστρεψε στην Εθνική Γαλλίας μετά από έξι χρόνια, ήταν χαρούμενος για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ωστόσο πλέον μπορεί να χάσει το μεγάλο ραντεβού του Euro.

Την επόμενη Τρίτη η Γαλλία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση τη μεγάλη αντίπαλό της Γερμανία και στις επόμενες μέρες αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μπενζεμά.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024