Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Ολιβέιρα

Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προτάθηκε στον ΠΑΟΚ για την επίθεση, όμως η περίπτωση του δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Δικέφαλο του βορρά.

Την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την επίθεση του, καθώς είναι δεδομένη η πρόθεση τους να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Πορτογάλος στράικερ που φέτος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ μένει ελεύθερος και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει τον Δικέφαλο του βορρά.

Με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να είναι στην αποστολή της Πολωνίας για το EURO \και τον Μάικλ Κρμέντσικ, που επίσης θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική Τσεχίας, να έχει τυπικά επιστρέψει στην Κλαμπ Μπριζ, όπου ανήκει, οι «ασπρόμαυροι» έχουν έτοιμες και κάποιες εναλλακτικές λύσεις.

Ο Ολιβέιρα λοιπόν είναι μια από τις δεκάδες προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία του ΠΑΟΚ για τον φορ χωρίς ωστόσο να απασχολεί, έντονα τουλάχιστον προς το παρόν, την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Πορτογάου φορ δεν είναι απλή, ενώ το κασέ του φτάνει κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ κάτι που δείχνει πως δύσκολα θα γίνει κίνηση για τον 29χρονο επιθετικό.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024