Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία – Τσεχία 4-0: Ηχηρό… μήνυμα της «Σκουάντρα Ατζούρα»

Ιταλία – Τσεχία 4-0: Ηχηρό… μήνυμα της «Σκουάντρα Ατζούρα»

Με μία γεμάτη και πειστική εμφάνιση, η Ιταλία έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και επικράτησε με 4-0 της Τσεχίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Euro. Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Μίκαελ Κρμέντσικ.

Μία Ιταλία να την… πιείς στο ποτήρι! Με μία φοβερή εμφάνιση στο γήπεδο της Μπολόνια, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έδειξε πως είναι σε τρομερή κατάσταση, καθώς επικράτησε εύκολα με 4-0 της Τσεχίας και έστειλε παράλληλα το… μήνυμα της εν όψει και του Euro!

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο για τη Σκουάντρα Ατζούρα που δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Γκολ και για τον… εορτάζοντα Λορέντσο Ινσίνιε που έκλεισε τα 30 του χρόνια. Έπαιξε στο πρώτο 45λεπτο ο Μάικλ Κρμέντσικ.

Καλύτεροι από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό οι γηπεδούχοι που δεν άφησαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την Τσεχία να κρατήσει μπάλα και να γίνει απειλητική. Το γκολ δεν άργησε να έρθει με τον συνήθη ύποπτο, Τσίρο Ιμόμπιλε να ανοίγει το σκορ στο 23ο λεπτό και να δίνει κεφάλι στην Ιταλία, που πρόλαβε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Νικολό Μπαρέλα στο 42ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μάικλ Κρμέντσικ, χωρίς ωστόσο να βρει κάποια ευκαιρία. Οι Ιταλοί μπήκαν το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκαν τρίτο γκολ στο 66′ με τον Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος έγραψε το 3-0.

Το τελικό 4-0 ήρθε από τον Μπεράρντι στο 73′.

Τα υπόλοιπα φιλικά:

Ουγγαρία – Κύπρος 1-0

Σλοβενία – Γιβλαρτάρ 6-0

Νησιά Φερόε – Ισλανδία 0-1

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024