Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρκο Σίλβα και Τσιμίκας για την Φενερμπαχτσέ

Μάρκο Σίλβα και Τσιμίκας για την Φενερμπαχτσέ

Η Φενερμπαχτσέ φαίνεται πως έχει βάλει στο... μάτι δύο πρώην ερυθρόλευκους. Ο λόγος για τους Μάρκο Σίλβα και Κώστα Τσιμίκα

Η Φενερμπαχτσέ «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν και αφετηρία αποτελεί η θέση του προπονητή. Αρκετά είναι τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της και μέσα σε αυτά «παίζει» και αυτό του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Μάλιστα, τα «κίτρινα καναρίνια» φέρεται να έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον 43χρονο προπονητή και οι συζητήσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων τη σεζόν 2015-16 και είχε φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πέρα από την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα, η τουρκική ομάδα έχει στο στόχαστρο της και έναν ποδοσφαιριστή με… ερυθρόλευκο παρελθόν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τσιμίκα.

Το αριστερό άκρο της άμυνας αποτελεί πληγή για τους Τούρκους και θέλουν να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη μεταγραφή και σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο Έλληνας μπακ, που παραχωρήθηκε πέρσι από την ομάδα του Πειραιά στη Λίβερπουλ, είναι πολύ ψηλά στη λίστα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, η Φενέρ έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τους «ρεντς» για την απόκτηση του 25χρονου άσου και αν λάβει θετική απάντηση τόσο από τον αγγλικό σύλλογο όσο και από τον παίκτη θα τον κάνει δικό της.

Έτσι, οι πιθανότητες ο Κώστας Τσιμίκας να γίνει συμπαίκτης με τον Δημήτρη Πέλκα και στη Φενερμπατχέ μετά την Εθνική Ελλάδας ολοένα και αυξάνονται.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024