Σπουδαία επιτυχία για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία για πρώτη φορά στην καριέρα της βρίσκεται στους «8» του Rolland Garros, καθώς επικράτησε χθες Δευτέρα (7/6) του Νο.4 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Σοφίας Κένιν, με 2-0 σετ.
Η Ελληνίδα τενίστρια στρέφει το βλέμμα της πλέον στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αύριο, μεσημέρι Τετάρτης, γύρω στις 13:30-14:00, θα αγωνιστεί κόντρα στην αθλήτρια από την Πολωνία, Ίγκα Σβιάτεκ, στο κεντρικό court Philippe Chatrier
Ράφαελ Ναδάλ και Ντιέγκο Σβάρτσμαν θα αναμετρηθούν μετά τον προημιτελικό της Σάκκαρη, ενώ Νόβακ Τζόκοβιτς και Ματέο Μπερετίνι θα ολοκληρώσουν τη βραδιά με το μεταξύ τους ματς (21.00).
Λόγω της μετακίνησης της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21:00 στις 23:00 στο Παρίσι, στον προημιτελικό της Μαρίας Σάκκαρη θα βρεθούν έως 5.000 θεατές και το ίδιο αναμένεται να γίνει σε όλα τα ματς της ημέρας!
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.