Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατυχής έκβαση για το Tesla Model S Plaid+

Ατυχής έκβαση για το Tesla Model S Plaid+

O Elon Musk αποφάσισε να τραβήξει την πρίζα από την εξέλιξη της έκδοσης με την καλύτερη σχέση μεταξύ αυτονομίας και επιδόσεων που θα αποτελούσε την κορωνίδα της γκάμας της Tesla.

Το Tesla Model S Plaid+, η έκδοση που θα αποτελούσε την κορωνίδα της γκάμας του μοντέλου υποσχόμενη αυτονομία που θα ξεπερνούσε τα 830 χλμ. και ισχύ 1.006 ίππων, έσβησε πριν καν υπάρξει καθώς το Νο1 της Tesla, Elon Musk αποφάσισε να ακυρώσει τα σχέδια εξέλιξης και παραγωγής της.

Ως συνήθως ο πληθωρικός κ. Μusk χρησιμοποίησε το Twitter για να ανακοινώσει ότι η γκάμα του Model S θα σταματήσει στην έκδοση Plaid, αιτιολογώντας την απόφασή του, λέγοντας απλά ότι η έκδοση Plaid είναι απλά πολύ καλή.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη έκδοση η οποία είναι διαθέσιμη προς παραγγελία εφοδιάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία εξασφαλίζουν ισχύ 1.020 ίππων. Αυτοί με τη σειρά τους υπόσχονται επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα μέγεθος που καθιστά την συγκεκριμένη έκδοση ταχύτερη από οποιοδήποτε αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής. Ταυτόχρονα η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει αυτονομία που αγγίζει τα 630 χλμ.

Η έκδοση Plaid+ θα αξιοποιούσε τους ίδιους κινητήρες αλλά μιας μεγαλύτερης απόδοσης μπαταρία η οποία θα υποσχόταν την θεαματική αυτονομία 834 χλμ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024