
Ρουβάς: Ο πετροπόλεμος όταν έσκισε το πουκάμισο on stage και η ενέδρα με… ξυράφια
«Με απειλούσαν να μην πάω στο Μοσχάτο, με περίμεναν με ξυράφια»
Συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» παραχώρησε ο Σάκης Ρουβάς, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σχέση του με τις φανατικές θαυμάστριες του, τις «Ρουβίτσες».
Ερωτηθείς για ένα περιστατικό που έζησε σε φεστιβάλ, όταν οι φαν τον αποθέωναν αλλά κάποια αγόρια του πέταξαν πέτρες, ο τραγουδιστής είπε στον κ. Χατζηνικολάου:
«Πας πίσω στο 1991, πήγα για μια συναυλία στα Βοτσαλάκια στον Πειραιά, σε ένα φεστιβάλ που έκανε ένα μουσικό κανάλι της εποχής. Πήγα για να προωθήσω τα τραγούδια μου, αφού μόλις είχα βγάλει τον πρώτο μου δίσκο. Μόλις άρχισα να τραγουδάω, άρχισαν τα κοριτσάκια μπροστά να ουρλιάζουν, να φωνάζουν κλπ. Άρχισα κι εγώ να τραβάω τα πουκάμισά μου… Αυτό άρεσε στους διοργανωτές εκεί και έβαλαν το τραγούδι δεύτερη φορά.
Τότε κάποια αγόρια άρχιζαν να τα παίρνουν στο κρανίο και να πετάνε πέτρες. Οι λίγες πέτρες έγιναν πετροπόλεμος και κάποια στιγμή ανέβηκαν και πάνω στη σκηνή. Έσπασαν ότι βρήκαν πάνω στη σκηνή, εμένα με φυγάδευσαν κάποιοι αστυνομικοί και σωματοφύλακες, οπότε διαλύθηκε το φεστιβάλ γιατί τα σπάσανε όλα».
«Την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να πάω στο Μοσχάτο σε άλλο αντίστοιχο φεστιβάλ και μου έστειλαν μήνυμα ότι “αν έρθεις στο Μοσχάτο, σε περιμένουμε με νεράντζια και ξυράφια”», πρόσθεσε.

- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
- Η Ακρόπολη και οι παροχές στους τουρίστες στο μικροσκόπιο της Libération – «Κάποιοι αναγκάζονται να ουρήσουν ανάμεσα στα μάρμαρα»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ζούμε περισσότερο αλλά όχι τόσο υγιείς
- Οι «Χούθι» χτύπησαν δεξαμενόπλοιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα – Πιθανώς και δεύτερο


