Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Με εξώδικο απάντησε η «ψυχολόγος» της Καρολάιν στην Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων

Γλυκά Νερά: Με εξώδικο απάντησε η «ψυχολόγος» της Καρολάιν στην Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με την «ψυχολόγο» να απαντά στον Σύνδεσμο Ελλήνων Ψυχολόγων με εξώδικο

Eρωτήματα για τον ρόλο της «ψυχολόγου» στην υπόθεση των Γλυκών Νερών ανακύπτουν μετά τη δημόσια παρέμβαση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της δημοσιοποίησης παλαιότερης ανακοίνωσης της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» για τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με την «ψυχολόγο» να απαντά στον Σύνδεσμο Ελλήνων Ψυχολόγων με εξώδικο.

Το εξώδικο αυτό αποτελεί απάντηση στην επιστολή της Ένωσης Ελλήνων Ψυχολόγων προ ημέρων, με την οποία της ζητείτο να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

«Ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της ψυχολόγου»

Με την εξώδικη απάντηση – διαμαρτυρία της η Ελένη Μυλωνοπούλου στρέφεται κατά του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων τονίζοντας ότι είναι «τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει ‘ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο’ για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά».

Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «Ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της ‘ψυχολόγου’. Ασκώ νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα, ως μέλος της εταιρείας με την επωνυμία (…….) . Η άνω εταιρεία της οποίας είμαι μέλος, έχει κάνει έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας στη Δ.Ο.Υ. και έχει καταχωρηθεί στο Γ.Ε.Μ.Η., όπως προβλέπεται από τις σχετικές νομικές διατάξεις. Ουδεμία διοικητική άδεια απαιτούνταν για την άσκηση της ΝΟΜΙΜΗΣ αυτής επαγγελματικής δραστηριότητας μου!! Άλλωστε, εάν απαιτούνταν οιαδήποτε διοικητική άδεια, μετά βεβαιότητας ΔΕΝ θα μου είχε επιτραπεί η έναρξη της επαγγελματικής αυτής δραστηριότητας στη Δ.Ο.Υ. κι ούτε θα ελάμβανε χώρα νόμιμη καταχώρηση της επιχείρησής μου στο αρμόδιο Επιμελητήριο!!»

Η ψυχολόγος κατηγορεί παράλληλα τον Σύλλογο ότι δεν επιδεικνύει «ίχνος σεβασμού προς τις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024