Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jason Derulo: Ποζάρει με τον νεογέννητο γιο του και «ρίχνει» το Instagram

Jason Derulo: Ποζάρει με τον νεογέννητο γιο του και «ρίχνει» το Instagram

Ο διάσημος σταρ έγινε μπαμπάς πριν από λίγο καιρό και η ευτυχία του δεν κρύβεται ενώ οι αναρτήσεις με τον νεογέννητο γιο του «ρίχνουν» το Instagram

Ο διάσημος τραγουδιστής πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που έγραφε: «Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου, ο ερχομός του μικρού γιου μας, του Jason King Derulo, στο σπίτι μας. Είναι τόσο τυχερός που έχει έναν τόσο δυνατό ήρωα για προστάτη, την μητέρα του @jenafrumes».

Ο λόγος φυσικά για τον πασίγνωστο star Jason Derulo τον οποίο μάλιστα πρόσφατα είδαμε και στο πάρτι ένωσης του Survivor!

Ο τραγουδιστής ο οποίος βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και πήρε αρκετά χρήματα από τον Ατζούν για μία και μοναδική εμφάνιση στο survivor, λίγο πριν το πάρτι ένωσης είχε κάνει γνωστό ότι θα γίνει μπαμπάς.

Την ευχάριστη είδηση είχε ανακοινώσει η 26χρονη καλλονή, Jena Frumo, ενώ λίγο μετά και ο Derulo ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και δήλωσε «ενθουσιασμένος».

Ο Jason Derulo είναι τρισευτυχισμένος και απολαμβάνει την επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά του όσο και στα προσωπικά του.

Με την σύζυγό του είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και αυτό το μωράκι ήρθε για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024