
Δήμος Αναστασιάδης: Τρυφερός χαζομπαμπάς – «Τραγουδάω στον γιο μου»
Καλεσμένος στο Mega Star βρέθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και του εγκλεισμού, αλλά και για το χρόνο που πέρασε με το γιο του.
Καλεσμένος στο Mega Star βρέθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης το Σάββατο (5/6) όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και του εγκλεισμού, αλλά και για το χρόνο που πέρασε με το γιο του.
Όπως εξήγησε «η δημιουργία ενώ έχει μοναξιά, παραέχει μοναξιά, κάποια στιγμή σταματά να είναι δημιουργία και γίνεται λίγο θλίψη με έναν τρόπο».
«Οπότε, πέρασα χρόνο δημιουργικά, αλλά πέρασα και χρόνο με την οικογένειά μου, με τον πανέμορφό μου γιο» σημείωσε ο Δήμος Αναστασιάδης, τονίζοντας πως τραγουδάει στο παιδί του.
«Του τραγουδάω, του αρέσει πάρα πολύ η μουσική. Είναι πολύ μεγάλος fan Jason Derulo για κάποιο λόγο, αλλά ακούει και τα δικά μου τραγούδια και τα τραγουδάει» σημείωσε.
«Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση; Καταλαβαίνει το ωραίο, με την έννοια ότι θα ακούσει κάτι που δεν του αρέσει πολύ, θα ζητήσει άλλο τραγούδι» συμπλήρωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Δήμος Αναστασιάδης στο Mega Star:
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
- Λίβανος: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δημοσιογράφο και άλλα 2 άτομα – Πυρά και κατά των διασωστών
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό



