Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Το «καυτό» παρασκήνιο του καυγά μεταξύ των κριτών και η ατάκα που «άναψε φωτιές»

MasterChef: Το «καυτό» παρασκήνιο του καυγά μεταξύ των κριτών και η ατάκα που «άναψε φωτιές»

Η διαφωνία μεταξύ των κριτών και όσα θα δούμε την επόμενη σεζόν. Εδώ και μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για έναν μεγάλο καυγά και τις εξελίξεις σχετικά με τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής

Η διαφωνία μεταξύ των κριτών και όσα θα δούμε την επόμενη σεζόν. Εδώ και μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για έναν μεγάλο καυγά και τις εξελίξεις σχετικά με τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση στα social media μετά την… κάκιστη διάθεσή του στο επεισόδιο της Τρίτης, την Τετάρτη εμφανίστηκε σε καλύτερο mood και επέστρεψε στις δυνατές ατάκες.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο κριτής ρώτησε τη Μαργαρίτα «τι είναι το MasterChef» για εκείνη και η παίκτρια του τόνισε ότι ακόμα δεν ξέρει αυτήν την απάντηση. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ρώτησε: «Αν σε φωνάξουμε, αν κάνουμε και εμείς άλλο MasterChef…» εννοώντας αν θα πήγαινε η παίκτρια ως guest καλεσμένη.

Το καυτό παρασκήνιο…

Η ατάκα αυτή «φουντώνει» τις φήμες περί αποχώρησης των κριτών του MasterChef 5 από το Star Channel, ρίχνοντας ουσιαστικά αυλαία στην συνεργασία τους με τον σταθμό και το μαγειρικό διαγωνισμό.

Να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία η οποία ξεκίνησε από το «Πρωινό», πως οι τρεις κριτές έχουν δεχθεί πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί με ιδιαίτερα υψηλές χρηματικές απολαβές ώστε να ενταχθούν σε δικό του μαγειρικό διαγωνισμό.

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024