Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Λύθηκε το μυστήριο της επιστροφής του Τζιοβάνι - Όλη η αλήθεια για την επιλογή του

MasterChef: Λύθηκε το μυστήριο της επιστροφής του Τζιοβάνι – Όλη η αλήθεια για την επιλογή του

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ξαφνιάστηκαν όταν είδαν τον δημοφιλή Ιταλό στους τέσσερις παίκτες που γύρισαν για να βοηθήσουν τους φιναλίστ

Την Τρίτη το βράδυ παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος του τελικού του MasterChef και τη μάχη της Μαργαρίτας και του Διονύση για το μεγάλο έπαθλο.

Την παράσταση, όμως, έκλεψε η επιστροφή τεσσάρων παλιών παικτών: Της Μαρίνας, του Τζιοβάνι, του Αλέξανδρου και του Παύλου που ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής.

Βέβαια, με την εμφάνιση των συγκεκριμένων παικτών υπήρξαν πάρα πολλές απορίες, καθώς ο αγαπητός Τζιοβάνι κανονικά δεν θα… έπρεπε να βρίσκεται στην τετράδα των επιστροφών, αφού είχε αποχωρήσει νωρίτερα.

Οι κριτές δεν μας έδωσαν κάποια πειστική εξήγηση γιατί γύρισε ο Ιταλός και όχι ο Ιωάννης, ωστόσο όπως μάθαμε σε αυτή την επιλογή δεν μέτρησε μόνο το… γκελ που κάνει στον κόσμο.

Ο «Τζιο», σε αντίθεση με τον Ιωάννη που ήταν στους παίκτες που έφυγαν και ξαναγύρισαν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε καλύτερη στατιστική συνολικά και για αυτό βρέθηκε στους… τέσσερις βοηθούς.

Πάντως η παρουσία φάνηκε να αρέσει πάρα πολύ στα social media και μάλιστα κάποιοι τον αποθέωσαν διπλά που ουσιαστικά από δικό του λάθος στο πιάτο, ο Διονύσης βρέθηκε έναν βαθμό πίσω από τη Μαργαρίτα στην πρώτη δοκιμασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο της εκπομπής Pop Up:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024