Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Kiss: Γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια με ένα νέο κόμικ

Kiss: Γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια με ένα νέο κόμικ

Το θρυλικό συγκρότημα θα εμφανιστεί σε μία νέα ιστορία, με τίτλο «Phantom Obsession», η οποία γράφτηκε από τον Ίαν Έντινκγτον και θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο

Οι Kiss πρόκειται να εμφανιστούν σε ένα νέο κόμικ του εκδοτικού οίκου Dynamite Entertainment.

Το συγκρότημα θα εμφανιστεί σε μία νέα ιστορία, με τίτλο «Phantom Obsession», η οποία γράφτηκε από τον Ίαν Έντινκγτον και θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο.

Σε σύνοψη του κόμικ αναφέρεται:

«Ως νεαρός άνδρας το 1978, ο Darius Cho παρακολούθησε μια συναυλία της αγαπημένης του μπάντας, ανάμνηση που έχει μαζί του μέχρι σήμερα. Τώρα είναι ένας μεγιστάνας της τεχνολογίας, αλλά μυστηριωδώς μοναχικός. Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι μπορεί να μην υπάρχει καθόλου, ότι απλά χρησιμεύει ως φάντασμα – προσωπείο μιας ατελείωτης κοινοπραξίας εταιρειών».

«Τουλάχιστον έως ότου οι Kiss λαμβάνουν πρόσκληση με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να δώσουν μια αποκλειστική συναυλία για αυτόν. Παίζοντας σε κοινό αποτελούμενο από τον Cho, τον βοηθό του και πλήθος από Androids τύπου «Westworld» που εφευρέθηκαν από τον δισεκατομμυριούχο, όλα φαίνονται λίγο παράξενα… Ειδικά όταν το συγκρότημα ξυπνά σε πολυτελή καταλύματα, αλλά χωρίς τρόπο να φύγει και τα πανίσχυρα φυλαχτά του να έχουν κλαπεί!».

Πρόσφατα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ η αμερικανική ροκ μπάντα κυκλοφόρησε το τρέιλερ επερχόμενου ντοκιμαντέρ με θέμα την 50ετή καριέρα της με τίτλο «Biography: KISStory».

Tο ντοκιμαντέρ «Biography: KISStory» πρόκειται να προβληθεί από το δίκτυο A&E τον Ιούνιοκαι έχει την υποστήριξη των μελών των KISS, με τον Πολ Στάνλεϊ να το χαρακτηρίζει «πραγματικά καταπληκτικό».

Στους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στην ταινία συμπεριλαμβάνονται οι Ντέιβ Γκρολ και Τομ Μορέλο.

«Μετά από 50 χρόνια rock ‘n roll όλη τη νύχτα και πάρτι κάθε μέρα, η #νούμερο 1 σε πωλήσεις μπάντα όλων των εποχών, οι KISS, μοιράζονται την ιστορία της επιτυχίας τους» αναφέρεται στην περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

Οι θαυμαστές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ θα ακούσουν από πρώτο χέρι τη συναισθηματική ιστορία πίσω από το ξεκίνημα της μπάντας στη σκληρή σκηνή του τη δεκαετία του ’70 στη Νέα Υόρκη, τη μετεωρική άνοδο τους στη φήμη, το πώς έχασαν σχεδόν τα πάντα από ναρκωτικά και αλκοόλ τη δεκαετία του ’80 και πώς τελικά αγωνίστηκαν για να επιστρέφουν στην κορυφή των charts τη δεκαετία του ‘90 για να γίνουν ένα όνομα συνώνυμο με το rock ‘n roll, αναφέρεται.

Το ντοκιμαντέρ που καταγράφει τις πέντε δεκαετίες του εμβληματικού συγκροτήματος και τις ιστορίες πίσω από το ταξίδι τους, παραγωγής των Critical Content και Big Dreams Entertainment, για το A&E Network θα προβληθεί σε δύο μέρη, στις 27 και 28 Ιουνίου.

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024