Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, άφησε ένας 84χρονος άνδρας στη Φθιώτιδα, μετά από ένα περίεργο τροχαίο δυστύχημα, στα Καμπιά Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης.
Ο ηλικιωμένος, έχασε τη ζωή του κάτω από τις ρόδες του δικού του αυτοκινήτου.
Ο άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος περί τις 09:00 από κάτοικο της περιοχής, που κάλεσε την Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 84χρονος παρασύρθηκε και καταπλακώθηκε από το όχημά του. Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το παράξενο αυτό τροχαίο, παραμένουν άγνωστες.
Κατά μία εκδοχή, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του – για άγνωστο επίσης λόγο – δεν έδεσε σωστά το χειρόφρενο και στην προσπάθειά του να το σταματήσει, τραυματίστηκε θανάσιμα.
Δεν αποκλείεται επίσης, να έπαιξε ρόλο κάποιο παθολογικό επεισόδιο ώστε να καταλήξει στο οδόστρωμα και παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο.
Το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας διενεργεί έρευνα για να διαλευκανθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας