Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέμπας: «Μπορεί να μείνουν εκτός Champions League οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους»

Τέμπας: «Μπορεί να μείνουν εκτός Champions League οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους»

Ο πρόεδρος της LaLiga βλέπει πολύ πιθανό τον αποκλεισμό των τριών ομάδων από το επόμενο Champions League

Πεπεισμένος ότι η UEFA θα πάει στα απόλυτα… άκρα την κόντρα της με τις τρεις ομάδες -Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους- που παραμένουν πιστές στη European Super League, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Gol, ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέ Τέμπας, τονίζοντας πως περιμένει αποκλεισμό και των τριών απ’ το επόμενο Champions League.

«Πέρα από μία συνολική τιμωρία, η UEFA δεν μπορεί να εγγράψει τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα στο Champions League. Νομίζω ότι μπορεί να μείνουν έξω. Θα πρέπει να φοβούνται. Η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους προκάλεσαν πρόβλημα σε πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ και θεσμούς» σχολίασε ο Τέμπας.

Την ίδια ώρα, η ιταλική «Repubblica» σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία έχει αποφασίσει να «πετάξει» εκτός Champions League και τις τρεις ομάδες για την επόμενη διετία.

Όλα αυτά ήρθαν σε συνέχεια της συνέντευξης του προέδρου της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν την Τρίτη (01/06) στην αγγλική Telegraph, στην οποία τόνισε πως οι τρεις ομάδες είναι σε μετωπική με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

«Τώρα απειλούν, στέλνουν επιστολές ότι θα μας μηνύσουν, θα μας πάνε στα δικαστήρια. Είναι προφανές ότι έχουν πάρα πολλά χρήματα. Θα πρέπει αυτά τα χρήματα να τα επενδύσουν στο ποδόσφαιρο για τις γυναίκες και στο ποδόσφαιρο για τα μικρά παιδιά.

Μηνύουν και απειλούν τους πάντες. Αυτοί το βλέπουν ότι παίρνουν μέρος σε μία ελίτ διοργάνωση και πως δίνουν φιλανθρωπίες στους άλλους. Ουδείς θέλει φιλανθρωπίες» ήταν το σχόλιο του προέδρου της UEFA.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024