Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Χαμός στο Twitter με το «καρφί» του για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Χαμός στο Twitter με το «καρφί» του για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

Λίγο έλειψε να γίνει το «έλα να δεις» με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από την εκπομπή «Love It» προτού καλά καλά η Ιωάννα Μαλέσκου τον αποχαιρετήσει

Λίγο έλειψε να γίνει το «έλα να δεις» με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από την εκπομπή «Love It» προτού καλά καλά η Ιωάννα Μαλέσκου τον αποχαιρετήσει.

Ο Τζέιμς Καφετζής άργησε να πάει στην εκπομπή, μετά την αποχώρησή του από το survivor, αλλά… πήγε και το κλίμα ανάμεσα στον πρώην παίκτη του ριάλιτι και τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ηλεκτρισμένο!

Ο πρώην παίκτης δεν σταμάτησε μεταξύ άλλων ούτε λεπτό να κατηγορεί τους συνεργάτες της εκπομπής. «Η οικογένειά μου δεν έβλεπε την εκπομπή τη δικιά σας, γιατί υπήρχε μια προκατάληψη για μένα και τον Νίκο. Όταν βγήκα, μου έστελναν μηνύματα να δω αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή…»!

Η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να ηρεμήσει τους συνεργάτες της και τον James, αλλά δεν τα κατάφερε. Δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν.

———————————–

Το Σάββατο με τα «ΝΕΑ» το περιοδικό ΟΚ και αποκλειστική συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή: «Γιατί έφυγα από το Survivor» 

———————————————

Χαμός μετά το «καρφί» του Ουγγαρέζου

Όπως ήταν φυσικό στο twitter μετά από όλο αυτό επικράτησε ένας πανικός. Θέση πήρε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έγραψε στο twitter του.

«Φαπ’ It». Αυτό στάθηκε αφορμή να ανοίξει διάλογο οπού οι μπηχτές έπεσαν «σύννεφο»

«Δημήτρη….. πρόσεξε γιατί και εσύ έχεις άποψη και την λες.Ετσι και κάνεις εκπομπή και σου έρχονται όλα τα ψωνισμενα που είναι στο προσκήνιο και βγάζουν γλώσσα επειδή μόνο και μόνο δεν είπες αυτά που θέλουν να ακούσουν τότε να σε δω» του έγραψε μια follower και ο διάλογος ξεκίνησε:

«Όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη. Ειδικά οι νέοι επιβάλλεται να έχουν θράσος απέναντι στο «σύστημά μας». Καλεσμένος νέος με αυθάδεια, ή οικοδεσπότης νέος με έπαρση κ’ την ειρωνεία του «βολεμένου»; Προτιμώ το πρώτο», απάντησε ο παρουσιαστής.

«Ναι αλλά και η ευγένεια πάει χέρι χέρι με την αξιοπρέπεια. Δεν θελω να αναλύσω τον οχετό που εξαπέλυσε ένας άλλος «νέος» απέναντι στην εκπομπή (για την οποία και εγώ δεν τρελαίνομαι)..Πιστεύω ότι κάπου το έχουν παρακάνει….», έγραψε εκείνη με τον Δημήτρη να αναφέρεται στο περιστατικό με τον Snik.

«Δεν τα συγκρίνω. Ο Τζέιμς ήταν ευγενέστατος. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε», ανταπάντησε η διαδικτυακή του φίλη.

Δείτε τη συνομιλία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024