Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ζωή και το έργο του Banksy σε ένα νέο βιβλίο

Η ζωή και το έργο του Banksy σε ένα νέο βιβλίο

Στη ζωή και το έργο του Banksy, του ανώνυμου καλλιτέχνη και ακτιβιστή από το Μπρίστολ, εισαγάγει τις νεότερες ηλικίες το βιβλίο «Banksy Graffitied Walls and Wasn't Sorry» που παρουσίασε προσφάτως ο εκδοτικός οίκος Phaidon Books

Στη ζωή και το έργο του Banksy, του ανώνυμου καλλιτέχνη και ακτιβιστή από το Μπρίστολ, εισαγάγει τις νεότερες ηλικίες το βιβλίο «Banksy Graffitied Walls and Wasn’t Sorry» που παρουσίασε προσφάτως ο εκδοτικός οίκος Phaidon Books.

View this post on Instagram

A post shared by Phaidon (@phaidonsnaps)

Το 48 σελίδων βιβλίο είναι γραμμένο έξυπνα ως μια αυτοβιογραφία με απλά λόγια· δίνει λεπτομέρειες των αισθητικών ευαισθησιών του καλλιτέχνη και κάνει επισκόπηση της επί δεκαετίες καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων αναφορών στην «Dismaland», στη διαμονή του ως προσκεκλημένος καλλιτέχνης στη Νέα Υόρκη γνωστή ως «Better Out Than In» , στους αρουραίους οι οποίοι είναι σήμα κατατεθέν του και στα εμφανώς ανατρεπτικά πολιτικά μηνύματα των έργων του.

Είναι εικονογραφημένο με το πνευματώδες στυλ του Fausto Gilberti.

Τα  ασπρόμαυρα σκίτσα, παιχνιδιάρικα και με χιούμορ, τοποθετούν σε νοηματικό πλαίσιο την επίδραση του Banksy και τη μυστηριώδη φήμη του ως αμετανόητου με τρόπο κατάλληλο για παιδιά.

Το «Banksy Graffitied Walls and Wasn’t Sorry»  είναι σύμφωνα με το ΑΠΕ το τέταρτο βιβλίο σε μια σειρά των εκδόσεων Phaidon Books στην οποία εξερευνάται η κληρονομιά κάποιων από τους πλέον γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Yayoi Kusama, ο Jackson Pollock και ο Yves Klein.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024