Στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την τηλεόραση, τα χρόνια εμπειρίας του και τα μελλοντικά σχέδιά του.
Επίσης, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου, από τη «Φάρμα». «Δεν είδα κανένα ριάλιτι εκτός από τη Φάρμα, λόγω της Σοφίας. Το έβλεπα όσο ήταν η Σοφία. Έφυγε γιατί έκανε τον κύκλο της μέσα στη Φάρμα. Σε μια φάση κουράστηκε, απ’ ότι φάνηκε. Ήταν πολύ δύσκολα τα αγωνίσματα», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Όχι, εγώ δεν θα έπαιρνα μέρος σε κάτι ανάλογο. Θα μου άρεσε όμως να παρουσιάσω κάτι τέτοιο, είναι κάτι διαφορετικό».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.