Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ: Παρέμβαση φοιτητών σε γραφείο καθηγητή που καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση

ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ: Παρέμβαση φοιτητών σε γραφείο καθηγητή που καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση

Με ομόφωνο ψήφισμα το ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου ΕΜΜΕ του ΕΚΠΑ ζητά την απομάκρυνση του καθηγητή. Έχει πραγματοποιηθεί ήδη πειθαρχική διαδικασία εις βάρος του.

Ο Σύλλογος Φοιτητών ΕΜΜΕ του ΕΚΠΑ με ομόφωνη απόφασή του ζητά την απομάκρυνση του καθηγητή Ν.Μ, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε φοιτήτριες και παραβιαστικές συμπεριφορές που δεν αφορούν μόνο στους φοιτητές αλλά και σε εργαζόμενους και διδάσκοντες της σχολής.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες καταγγέλλουν ότι πολλές συναδελφοί τους έχουν πέσει θύματα παρενόχλησης από τον καθηγητή εδώ και δύο χρόνια ενώ υποστηρίζουν ότι η διοίκηση του ΕΚΠΑ κινείται αργά στην πειθαρχική δίωξή του.

Σήμερα μαζί με άλλους φοιτητικούς συλλόγους, κόλλησαν αφίσες έξω από το γραφείο του καθηγητή. Μερικές από αυτές αναφέρουν:

«Μας ζητάει να μας φωτογραφίζει γυμνές για να νιώσουμε «όμορφες», «Μας στέλνει παραβιαστικά προσωπικά μηνύματα στο facebook», «Μας ζητάει φωτογραφίες με μαγιώ».

Απόφαση ΦΣ ΕΜΜΕ:

Σαν Φοιτητικός Σύλλογος απαιτούμε την άμεση και οριστική απομάκρυνση του Ν.Μ. από το Τμήμα αλλά και από το ΕΚΠΑ συνολικά. Για όλες και όλους εμάς καμία άλλη κατάληξη σε αυτή την υπόθεση δεν θα είναι ικανοποιητική και ξεκαθαρίζουμε ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους, ώστε να μην δοθεί ξανά χώρος στον ίδιο ή σε άλλους να προβούν σε ανάλογες συμπεριφορές. Για να μην βρεθεί ποτέ ξανά καμία συναδέλφισσά μας στην ίδια θέση.

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024