Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραφήνα: Ο 45χρονος είχε παρενοχλήσει τη 12χρονη και πριν ένα μήνα

Ραφήνα: Ο 45χρονος είχε παρενοχλήσει τη 12χρονη και πριν ένα μήνα

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νηρέα

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης ο 45χρονος επίδοξος απαγωγέας της 12χρονης στη Ραφήνα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νηρέα.

Όπως είπε το 12χρονο κοριτσάκι στους αστυνομικούς, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα, στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».

Αφού κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια ενός ζευγαριού και κατοίκων της περιοχής, το 12χρονο κοριτσάκι επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στους δικούς της.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε και αντέδρασε άμεσα, μόλις δόθηκε η περιγραφή του οχήματος και του άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει την ανήλικη.

Οι αστυνομικοί που είχαν λάβει σήμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατάφεραν να εντοπίσουν το λευκό αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβαν τον άνδρα.

Είχε παρενοχλήσει και πριν ένα μήνα τη 12χρονη

Την ίδια στιγμή, αποκαλύπτεται πως ο συλληφθείς είχε παρενοχλήσει και πριν ένα μήνα την ανήλικη, ενώ φαίνεται πως γνώριζε πάρα πολύ καλά το δρόμο για το σπίτι της.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η ανήλικη -σύμφωνα με το newsit- ο 45χρονος πριν από ένα μήνα είχε προσπαθήσει ξανά να την βάλει με τη βία στο ίδιο λευκό αυτοκίνητο, ενώ από τις κινήσεις του φάνηκε πως γνώριζε καλά τους δρόμους που χρησιμοποιεί η 13χρονη.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον εντόπισαν ενώ κινούνταν με πολύ μεγάλη ταχύτητας επί της Μαραθώνος στην Παλλήνη.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 45χρονος συζούσε όντως στην Περιοχή της Ραφήνας. Εκεί βρέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα που έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ εντοπίστηκαν και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024