Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραφήνα: Συγκλονίζει η 12χρονη – «Προσπάθησε να με ανεβάσει στο αυτοκίνητο»

Ραφήνα: Συγκλονίζει η 12χρονη – «Προσπάθησε να με ανεβάσει στο αυτοκίνητο»

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από την απόπειρα απαγωγής της 12χρονης στην περιοχή της Ραφήνας, την περασμένη Πέμπτη. Ο δράστης, που συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και για απόπειρα αρπαγής παιδιού

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες από την απόπειρα απαγωγής της 12χρονης στην περιοχή της Ραφήνας, την περασμένη Πέμπτη.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Νηρέα.

Όπως είπε το 12χρονο κοριτσάκι στους αστυνομικούς, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα, στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».

Αφού κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια ενός ζευγαριού και κατοίκων της περιοχής, το 12χρονο κοριτσάκι επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στους δικούς της.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε και αντέδρασε άμεσα, μόλις δόθηκε η περιγραφή του οχήματος και του άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει την ανήλικη.

Οι αστυνομικοί που είχαν λάβει σήμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατάφεραν να εντοπίσουν το λευκό αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή της Παλλήνης και συνέλαβαν τον άνδρα.

Σύμφωνα με το irafina.gr, ο 48χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές για απάτες στην περιοχή, καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής, ενώ από την έρευνα βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Ερευνάται αν προσπάθησε να αρπάξει κι άλλα παιδιά

Την πήρε από πίσω. Από το κολυμβητήριο της Ραφήνας, ως τα πρώτα σπίτια της πόλης, στις Μαρίκες. Εκείνη, ένα κορίτσι 12 ετών, με το ποδήλατο, επέστρεφε σπίτι της, το βράδυ της Παρασκευής.

Εκείνος, 48 ετών, της ζητούσε επίμονα να μπει στο αυτοκίνητό του. Όπως μετά αποδείχθηκε και προκαλεί σοκ, μέσα στο όχημα, βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Το κορίτσι είναι ακόμα σε σοκ. Δεν είναι η πρώτη φορά, που προσπάθησε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος να την προσεγγίσει. Εκείνο το βράδυ, όμως, λίγο έλειψε να την εγκλωβίσει και θα τα κατάφερνε εάν δεν άκουγε τις φωνές του κοριτσιού ένα ζευγάρι, που πέρναγε τυχαία από το σημείο και έτρεξε να την βοηθήσει.

Η άμεση αντίδραση του ζευγαριού, που βρέθηκε να περπατά τυχαία στο δρόμο, οδήγησε τελικά στη σύλληψή του. Ο συγκεκριμένος άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και για απόπειρα αρπαγής παιδιού.

Επίσης, ερευνάται αν έχει προσπαθήσει να αρπάξει και άλλα παιδιά στο παρελθόν, ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Το κορίτσι μίλησε στην κάμερα του MEGA περιγράφοντας τα λεπτά του τρόμου

-Κατέβαινα την Αραφήνος και με απειλούσε στην ουσία να μπω μέσα στο αμάξι του να με πάει σπίτι. Στην ουσία αυτό έγινε. Μου έλεγε να μπω μέσα, αυτό. Στην αρχή μου είπε «γεια σου κούκλα, τι κάνεις;».
-Και μετά, σου φώναζε…
-Ναι. Ήταν 20 λεπτά που ήμουν εδώ πέρα και από δίπλα το αμάξι.

Ο κ. Κώστας Μπίκας, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Ραφήνας, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, για το πώς επηρέασε τη γειτονιά και τους γονείς το περιστατικό.

«Είναι της περιοχής ο άνθρωπος, δυστυχώς. Μας θλίβει το γεγονός. Μου είπαν τώρα για 1-2 περιστατικά πίσω από την πλατεία. Η Ραφήνα είναι μια ήσυχη περιοχή. Για άσπρο αυτοκίνητο δεν έχω ξανακούσει. Η κοπέλα, μου είπαν, το είχε ξαναδεί. Τον είδε και τον γνώρισε», ανέφερε.

«Είναι συμμαθήτρια του γιου μου. Για το κορίτσι, μου το είπε ο γιος μου», πρόσθεσε.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024