Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώθηκε το «μπαμ»: Ανακοινώθηκε ο Τικίνιο από τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε το «μπαμ»: Ανακοινώθηκε ο Τικίνιο από τον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου επιθετικού – Τριετές το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λατινοαμερικάνος στράικερ.

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε τη «βόμβα» Τικίνιο Σοάρες, με τους Ερυθρόλευκους το βράδυ της Δευτέρας (31/5) να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου φορ.

Όπως είχατε ενημερωθεί νωρίτερα από to10.gr, ο Λατινοαμερικάνος επιθετικός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο που είχαν ετοιμάσει οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι συνολικές απολαβές του Βραζιλιάνου στράικερ θα αγγίξουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα. Οι Πειραιώτες έστρωσαν κόκκινο χαλί στα πόδια του Τικίνιο Σοάρες και με μεθοδικές κινήσεις τον έπεισαν να πει το πολυπόθητο «ναι».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο ποσό δεν συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους, τα οποία θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις απολαβές του 30χρονο φορ. Μια σπουδαία μεταγραφή από τους Ερυθρόλευκους, που βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύ ποιοτικό και έμπειρο επιθετικό.

Εναν στράικερ τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού συνυπήρξαν στην Γκιμαράες. Μάλιστα, η παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού στο μεγάλο λιμάνι έπαιξε κομβικό ρόλο στην απόφαση του Τικίνιο Σοάρες να αποδεχθεί την πρόταση που του είχαν κάνει οι Ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φραντσίσκο ντας Τσάγκας Σοάρες ντος Σάντος ή αλλιώς Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1991 και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Αγωνιζόμενος στις μικρές κατηγορίες της χώρας του για πέντε χρόνια, μετακόμισε στην Πορτογαλία το καλοκαίρι του 2014 για λογαριασμό της Νασιονάλ Μαδέιρα, με την οποία σε δύο σεζόν σημείωσε 13 γκολ σε 48 αγώνες.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Βικτόρια Γκιμαράες. Υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σκοράροντας εννιά φορές σε 22 ματς, «αναγκάζοντας» παράλληλα την Πόρτο να αποκτήσει τα δικαιώματά του τον Ιανουάριο του 2017. Σε τρεισήμισι σεζόν με τους «Δράκους» πρόλαβε να πραγματοποιήσει 140 συμμετοχές μετρώντας και 65 γκολ, ενώ πανηγύρισε δύο Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Πορτογαλίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Τιαντζίν Τέντα απέκτησε τον Τικίνιο, με τον Βραζιλιάνο να έχει 8 συμμετοχές και 2 γκολ με την κινέζικη ομάδα».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024