Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Your Face Sounds Familiar: Η συγκλονιστική ερμηνεία της Τάνια Μπρεάζου και η νίκη

Your Face Sounds Familiar: Η συγκλονιστική ερμηνεία της Τάνια Μπρεάζου και η νίκη

H Τάνια Μπρεάζου κατάφερε να συγκινήσει με την ερμηνεία της ως Σελίν Ντιόν και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του Your Face Sounds Familiar All Star

Η Τάνια Μπρεάζου κατάφερε φέτος να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Your Face Sounds Familiar προσθέτοντας στο βιογραφικό της έναν σημαντικό τίτλο.

Με το μέλλον να διαγράφεται ιδιαίτερα ευοίωνο για τη νεαρή καλλιτέχνιδα η οποία μέσα από το Your Face Sounds Familiar απέδειξε ότι δεν έχει μόνο καλή κίνηση, άψογη εμφάνιση αλλά και πολύ ταλέντο, η ίδια η Τάνια Μπρεάζου καταφέρνει να μας πείσει και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα της.

Στα πρώτα κιόλας λόγια της αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι είναι η νικήτρια του φετινού Your Face Sounds Familiar All Star, η Τάνια δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη που είχε από τον κόσμο και την αγάπη που της έδειξε.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, μία υπέροχη εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα» είπε η Τάνια η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλότερη βαθμολογία από τους υπόλοιπους τρεις «ανταγωνιστές» της στον τελικό του YFSF, τον Ίαν Στρατή, τον Ησαΐα Ματιάμπα και τον Θανάση Αλευρά, δεν έκρυψε τη… μεγάλη της αδυναμία.

Δεν είναι άλλος από τον Michael Jackson, δηλαδή τον Ίαν Στρατή ο οποίος έδωσε και εκείνος με τη σειρά του τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής. Κάτι που παραδέχτηκε με δηλώσεις της:

«Ο Ίαν είναι απίστευτος ως καλλιτέχνης αλλά έχω αδυναμία και στον Θανάση Αλευρά… Σε όλους έχω αδυναμία. Τους αγαπάω πάρα πολύ, είναι υπέροχοι και υπερταλαντούχοι όλοι μου οι συμπαίκτες».

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι το παιχνίδι είχε τελειώσει άδοξα, παρ’ όλο που η Τάνια ήταν ένα από τα φαβορί, κάτι που σχολίασε και η ίδια λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πού να το φανταζόμουν ότι πέρυσι που τελείωσε τόσο άδοξα το παιχνίδι εγώ φέτος θα ερχόμουν στο All Star και θα ήμουν η νικήτρια. Πέρυσι ήμουν πολύ απογοητευμένη που κόπηκε το παιχνίδι και φέτος είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Τάνια Μπρεάζου στο gossiptv:

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024