
Γιάννης Λαγός: Συμμετείχε σε επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου από τις φυλακές και τον διέκοψε ο πρόεδρος
Σε παρέμβασή του μέσα από τη φυλακή ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός προσπάθησε να εμφανιστεί ότι διώκεται για τις ιδέες του.
Ο Γιάννης Λαγός μπορεί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ωστόσο ακόμα και από το κελί του στις φυλακές Δομοκού συνεχίζει να είναι ευρωβουλευτής και να απολαμβάνει κάποια από τα προνόμια που έχουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των χωρών τους στο ευρωκοινοβούλιο.
Ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής λοιπόν συμμετείχε σε επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου για τον προϋπολογισμό.
Εκεί, φυσικά βγήκε εκτός θέματος. Άρχισε να λέει ότι είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας καθώς και ότι βρίσκεται φυλακισμένος λόγω των «ιδεών» του.
Ο πρόεδρος της επιτροπής του είπε ότι είναι εκτός θέματος αφήνοντάς τον λίγο σαστισμένο. Ο Γιάννης Λαγός προσπάθησε και πάλι να πει τα δικά του μέχρι που τον έκοψε ολοκληρωτικά ο πρόεδρος.
Δείτε στο 15:07
- Ρωσία και ΗΠΑ «θα υπογράψουν συμφωνία για τη διάνοιξη σήραγγας που θα διασχίζει τον Βερίγγειο Πορθμό»
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός




