Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ως εκ τούτου θέλει τον Λιονέλ Μέσι με μικρότερες αποδοχές απ’ αυτές που έχει αυτή τη στιγμή. Πλην όμως, του προτείνει ένα δεκαετές πρότζεκτ προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει για πάντα μέλος του συλλόγου.
Τι συμπεριλαμβάνει αυτό; Σε πρώτη φάση να αγωνιστεί για δύο ακόμα χρόνια με τη φανέλα της ομάδας. Στη συνέχεια, αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στο MLS να αποτελεί τον πρέσβη της ομάδας στην Αμερική.
Και η τρίτη φάση, σύμφωνα με το TV3 θα περιλαμβάνει πόστο στην Μπαρτσελόνα όταν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Ο Μέσι δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση της Μπάρτσα, ωστόσο ο πατέρας του και μάνατζέρ του, Χόρχε, έχει καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο των Καταλανών και αναμένεται η απάντηση της πλευράς του Αργεντινού, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του με την εθνική του ομάδα.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.