Ο Γουίλ Κλάιμπερν τα πηγαίνει πολύ καλά στην αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές, όχι όμως και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που έμεινε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με διψήφια διαφορά.
Ο Αμερικανός κάνει τα πάντα για να κρατήσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κοντά στο σκορ, με σκοπό να κυνηγήσει κάτι καλύτερο στο δεύτερο μέρος του ματς.
Έτσι στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Κλάιμπερν έπαιξε ένας με έναν με τον Άντερσον, έκανε μια όμορφη κίνηση και σκόραρε.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.