Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Μητσοτάκη – Σασόλι στο Μαξίμου

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σασόλι στο Μαξίμου

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι θα συναντηθεί σήμερα στις 12:10 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι θα συναντηθεί σήμερα στις 12:10 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης, στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Ζάππειο Μέγαρο, στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες, καθώς και για την επίσημη έναρξη του δημοσίου διαλόγου στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα Σασόλι

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σήμερα, Πέμπτη 27 Μαϊου ο κ. Σασόλι θα μιλήσει στην επίσημη τελετή στο Ζάππειο Μέγαρο για την επέτειο των 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

Πριν από την τελετή θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα επισκεφθεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο, Κωνσταντίνο Τασούλα και θα μιλήσει στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές ΕΕ και Εξωτερικών Υποθέσεων κατά τη διάρκεια κοινής συνόδου.

Την Παρασκευή, 28 Μαϊου, ο κ. Σασόλι θα επισκεφθεί τη φιλανθρωπική οργάνωση για τα παιδιά που έχουν ανάγκη «Η Κιβωτός του Κόσμου» και θα συναντηθεί με τον ιδρυτή της, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024