Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο;

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο;

Το Survivor μπαίνει στη τελική του ευθεία και πλέον τα μεγάλα έπαθλα διαδέχονται το ένα το άλλο, με το επόμενο που έρχεται να είναι ένα αυτοκίνητο!

Το Survivor μπαίνει στη τελική του ευθεία και πλέον τα μεγάλα έπαθλα διαδέχονται το ένα το άλλο, με το επόμενο που έρχεται να είναι ένα αυτοκίνητο!

Πληροφορίες του spoilers.gr αναφέρουν πως δεν αργεί να έρθει αυτό το έπαθλο και για τους παίκτες του Survivor 4, αφού πιθανότατα θα προβληθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού τα γυρίσματα φαίνεται να έχουν ήδη γίνει.

Ο Ατζούν μόνο τυχαία δεν ανέλαβε την παρουσίαση του Survivor για το επόμενο διάστημα. Όχι ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τον Γιώργο Λιανό. Κάθε άλλο. Απλά θέλει να δώσει μεγάλα έπαθλα. Και μετά το… Μαΐάμι έρχεται και το πρώτο αυτοκίνητο!

Πως θα προκύψει όμως ο νικητής; Πληροφορίες του spoilers.gr αναφέρουν πως δεν θα είναι σε φάση ατομικού αλλά θα προκύψει όμως και στο Survivor Ελλάδος – Τουρκίας ώστε να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Δηλαδή θα παίξουν οι δύο ομάδες για τη νίκη και ο νικητής θα προκύψει από ένα “τυχερό” παιχνίδι που θα αναδείξει έναν παίκτη νικητή μέσα από την ομάδα αυτή!

Επομένως προγνωστικά δεν υπάρχουν, αφού ακόμα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ομάδες της νέας εβδομάδας! Αλλά βάση των στοιχείων που έχουμε στην διάθεσή μας μπορεί να είναι ο καθένας, αφού θα προκύψει με… τυχερό τρόπο ο νικητής. Άλλωστε έτσι είχε κάνει και στο Survivor 1 και 2 o Ατζούν αφού το θεωρεί πιο δίκαιο να μπορεί να διεκδικήσει ο οποιοσδήποτε αυτό το έπαθλο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024