Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης μια ανάσα πριν τον τελικό;

MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης μια ανάσα πριν τον τελικό;

Ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για τους διαγωνιζόμενους.

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού Masterchef ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής.

Αρχικά ο σεφ απάντησε σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το αν περίμενε η Μαρίνα θα φτάσει στην τελική τετράδα. «Είναι πολύ συγκεντρωμένη και θέλει να πάει ψηλά.» απάντησε ο Ιωαννίδης.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στην Μαργαρίτα είπε: «Έχω συγκινηθεί με πιάτα της Μαργαρίτας. Έχει ένα χάρισμα, που είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Απλά το εξελίσσεις. Η Μαργαρίτα έχει την ιδιότητα να συνδυάζει υλικά στο μυαλό της και να βγάζει ένα πιάτο από το πουθενά. Σου βγάζει πιατάρα. Έχει και τις αδυναμίες της και όλο αυτό έχει να κάνει ακριβώς με τη στιγμή. Μας έκανε φοβερή εντύπωση με το μαγείρεψε και με τον τρόπο που το παρουσίασε. Μετά αυτό έμεινε και το βλέπαμε και συχνότερα. Φοβερά πιάτα.»!

Για τον Διονύση είπε: «Είδαμε μια πολύ μεγάλη εξέλιξη στην πορεία του διαγωνισμού. Είναι σαν σφουγγάρι, μαθαίνει από τα λάθη του. Με τόσα χρόνια ΜasterChef δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανέναν.»!

Όσο για τον Αλέξανδρο o Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε: «Μπήκε, μετά την επιστροφή του πολύ συγκεντρωμένος και έβγαλε κατευθείαν πιάτα. Έδειξε τεχνικές, αυτά που αμφιταλαντευόταν…».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024