Επίθεση δέχθηκαν τρεις ανήλικοι από μια ομάδα περίπου 15 ατόμων στην περιοχή της Καισαριανής.
Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε γήπεδα μπάσκετ πίσω από το Δημαρχείο της πόλης.
Η συμμορία, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν τα τρία θύματα, τους περικύκλωσε και άρχισε να τους χτυπάει.
Οι δράστες, μεταξύ των οποίων φέρεται να ήταν και ανήλικοι, πλησίασαν τα θύματα και αφού τα ρώτησαν από πού είναι, άρχισαν να τα χτυπούν με γροθιές και με ξύλινα ρόπαλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Ένας εκ των ανηλίκων δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τον πατέρα του.
Μετά την επίθεση, οι δράστες το έσκασαν από το σημείο, παίρνοντας μαζί τους το σακίδιο ενός εκ των θυμάτων.
Τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα Ασφάλειας Καισαριανής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).