Ο Λούκα Μόντριτς έχει εξελιχθεί σε μία από τις… σημαίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Και θα παραμείνει εκεί για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.
Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 35χρονο χαφ (κλείνει τα 36 τον Σεπτέμβριο), που υπέγραψε μέχρι το 2022.
Ο Κροάτης άσος βρίσκεται στη Μαδρίτη από το 2012 και πλέον οδεύει στο να κλείσει δεκαετία στη Ρεάλ. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, τέσσερα Champions League, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και ένα Κύπελλο.
Φέτος είχε 48 συμμετοχές, με έξι γκολ και έξι ασίστ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».