Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για τη Χατζηνικολάου ο Ολυμπιακός

Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για τη Χατζηνικολάου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προσφεύγει και στο ΑΣΕΑΔ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου μετά τις ενστάσεις στα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός, μετά τις τρεις ενστάσεις που κατέθεσε στην ΕΟΚ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 Γυναικών, προσφεύγει και στο ΑΣΕΑΔ, προκειμένου να δικαιωθεί.

Οι Ερυθρόλευκοι αφήνουν στην άκρη όλα όσα έγιναν στα γήπεδα και θα προχωρήσουν σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης, και αυτό που ουσιαστικά… φωνάζουν είναι πως δε θα αφήσουν τίποτα στην τύχη.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός ακόμα περιμένει να εκδικαστούν από την ΕΟΚ οι τρεις ενστάσεις που είχε καταθέσει, αλλά και το υπόμνημα, κάτι που και πάλι επιδεικτικά δεν έγινε από την ομοσπονδία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΕΟΚ έπρεπε να δικάσει αμέσως την υπόθεση και πριν τελειώσουν οι τελικοί, και γι’ αυτόν το λόγο πηγαίνουν και στο ΑΣΕΑΔ.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι, μετά την τετραετή ποινή αποκλεισμού που της είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών, είναι αντικανονική η συμμετοχή της παίκτριας του Παναθηναϊκού στους τελικούς, ενώ είναι εκπρόθεσμη και η έκδοση του δελτίου της.

Οι Πειραιώτες περιμένουν πλέον τη δικαίωσή τους στην υπόθεση από το ΑΣΕΑΔ, κάτι που εφόσον συμβεί θα αφήσει και ανοιχτή την υπόθεση του πρωταθλήματος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024