Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφη Ρασσιά: «Χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Χάρη Ρώμα»

Έφη Ρασσιά: «Χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Χάρη Ρώμα»

«Ένιωθα ότι είμαι ένας είδος στοιχήματος», τόνισε η ηθοποιός.

Την Έφη Ρασσιά τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε από το «Καφέ της Χαράς» μέσα από τον ρόλο της ως «Βάλια». Στις τρεις πρώτες σεζόν της σειράς ήταν μικρό κοριτσάκι και επέστρεψε στις άλλες δύο ολόκληρη γυναίκα.

Η 27χρονη σήμερα Έφη έχει σπουδάσει Νομική ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα και υποκριτικής. Ακολουθώντας τα βήματα του θείου της, Χάρη Ρώμα, ευελπιστεί να σημειώσει τις δικές της επιτυχίες στον χώρο.  Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε στις σπουδές της αλλά και στο μέλλον της.

«Ήμουν καλή στα μαθήματα, αλλά είχα και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Έκανα μαθήματα υποκριτικής καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής μου στη Νομική. Οπότε, τελειώνοντας έσκασε το Καφέ της Χαράς. Άσπρισαν τα μαλλιά μου μέχρι να πάρω το πτυχίο της νομικής. Υπήρξαν άτομα που με προσέγγισαν επειδή είμαι η… Βάλια και όχι η Έφη, πιο πολύ έγινε για να έχουν πρόσβαση στον Χάρη. Οπότε μετά, όταν ένιωθα ότι είμαι ένας είδος στοιχήματος, γινόμουν ακόμα πιο εσωστρεφής ως προς αυτό», είπε αρχικά η Έφη Ρασσιά.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δεν θα είμαι στην επόμενη σειρά που θα κάνει ο Χάρης Ρώμας. Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας για να δω τι και αν αξίζω. Να μην υπάρχει και η σκιά του αν έκανα κάτι, το έκανα λόγω Χάρη».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024