Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος - Να πείσετε πρώτα τον Τζαβάρα

ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος – Να πείσετε πρώτα τον Τζαβάρα

«Στην κυβέρνηση να πείσουν πρώτα τον κ. Τζαβάρα για την εγκατάλειψη της Ηλείας», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία είχε αποκαλέσει «περιφερόμενο Μαυρογιαλούρο» τον Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διάρκεια της περιοδείας του στην Ηλεία

«Στην κυβέρνηση να πείσουν πρώτα τον κ. Τζαβάρα για την εγκατάλειψη της Ηλείας», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία είχε αποκαλέσει «περιφερόμενο Μαυρογιαλούρο» τον Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διάρκεια της περιοδείας του στην Ηλεία.

«Δυο σελίδες ανακοίνωση για να δικαιολογήσει η ΝΔ ότι κλείνει πανεπιστημιακά τμήματα σε όλη την Ελλάδα, αφήνει εκτός ΑΕΙ εν μέσω πανδημίας τουλάχιστον 25.000 φοιτητές και με τις πολιτικές της, ουσιαστικά, σβήνει την Ηλεία από το χάρτη», αναφέρει η Κουμουνδούρου στη δική της ανακοίνωση και σχολιάζει ότι υπάρχουν «πολλά νεύρα στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη», προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Τους λέμε ότι τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος».

Πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ας πείσουν πρώτα τους δικούς τους βουλευτές και τα στελέχη τους, που καταγγέλλουν την κυβέρνηση για εγκατάλειψη της Ηλείας, όπως ο κ. Τζαβάρας».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, δήλωσε πρόσφατα ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική, καθώς δεν επιθυμεί να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής, με αφορμή την απόφαση για το κλείσιμο πανεπιστημιακών τμημάτων στην Ηλεία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024