Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανία: Επέστρεψε από τη Eurovision και... θέλει να φάει πιτόγυρο

Στεφανία: Επέστρεψε από τη Eurovision και… θέλει να φάει πιτόγυρο

Το βράδυ της Κυριακής, η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού επέστρεψαν στην Αθήνα από το Ρότερνταμ, μετά το τέλος του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision.

Το βράδυ της Κυριακής, η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού επέστρεψαν στην Αθήνα από το Ρότερνταμ, μετά το τέλος του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision. Τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή αποστολή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και σε ερμηνευτικό, αλλά και σε χορευτικό επίπεδο.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάφερε να βγει δέκατη, κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες, αφού η χώρα μας είχε να βρεθεί εντός δεκάδας από το 2013.

Η υπέροχη φωνή της και δυναμική σκηνική παρουσία της φαίνεται πως κέρδισαν μεγάλη μερίδα του κοινού, που τις χάρισε απλόχερα τις ψήφους του.

Στεφανία: «Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο»

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα σχέδιά της η Στεφανία Λυμπερακάκη απάντησε με τον αυθορμητισμό της ηλικίας της.

«Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο, πολλές πίτες, γιατί δεν έφαγα πολύ», απάντησε γελώντας στην ΕΡΤ η 18χρονη τραγουδίστρια. «Και μπύρες…», συμπλήρωσε, αλλά αμέσως διόρθωσε: «Όχι, δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί είμαι 18 χρονών».

Παράλληλα, η Stefania εξέφρασε την επιθυμία να καθιερωθεί καλλιτεχνικά στην Ελλάδα, όπως και «να μάθω να μιλάω καλύτερα ελληνικά». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να εκπροσωπήσει ξανά στο μέλλον την Ελλάδα στη Eurovision.

«Στόχος μας ήταν να βρεθούμε στο top10 και είμαι πολύ χαρούμενη που το πετύχαμε», δήλωσε η τραγουδίστρια. Με την εμφάνισή της πήρε 91 πόντους από την ψηφοφορία των επιτροπών και 79 από το κοινό, φτάνοντας συνολικά στους 170.

Χαμογελαστή η Έλενα Τσαγκρινού

Από την άλλη πλευρά, η Έλενα Τσαγκρινού, αν και αποτελούσε ένα από τα φαβορί του 65ου διαγωνισμού μετά τον Α’ Ημιτελικό, φαίνεται πως η πρώτη θέση στη σειρά εμφάνισης του τελικού της στοίχισε, καθώς κατέλαβε τη 16η θέση. Παρ’ όλα αυτά, η ξανθιά τραγουδίστρια έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση, παρασύροντας το στάδιο στους ρυθμούς του El Diablo.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελεύθερος Βενιζέλος και απαθανάτισε τη Στεφανία Λυμπερακάκη και την Έλενα Τσαγκρινού κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα. Έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, οι δύο τραγουδίστριες πόζαραν ευδιάθετες στο φακό.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024