Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το μήνυμα όλο νόημα σε μαύρο φόντο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το μήνυμα όλο νόημα σε μαύρο φόντο

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Πηνελόπη Ανασταστοπούλου έκανε ένα λιτό αλλά όλο νόημα σχόλιο μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που στήριξαν έμπρακτα το κίνημα #metoo, στάθηκαν στο πλευρό των θυμάτων, ενώ πολλές τοποθετήθηκαν δημόσια.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει μοιραστεί με το κοινό και τη δική της προσωπική ιστορία, είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά επιλέγει να σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας, που είτε την αφορούν είτε όχι.

Μάλιστα είναι μια εκ των τριών γυναικών (Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη) που κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Πηνελόπη Ανασταστοπούλου έκανε ένα λιτό αλλά όλο νόημα σχόλιο μέσα από το προφίλ της στο Instagram. «Το νου σας», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός γεννώντας ερωτηματικά στους followers της.

Δες την ανάρτηση:

Υπενθυμίζεται ότι και οι τρεις γυναίκες έως σήμερα τηρούσαν σιγή ισχύος με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά το απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππιδη.

Όπως μάλιστα αναφέρουν με νόημα στους δικούς τους ανθρώπους «θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα», τονίζοντας μάλιστα με νόημα πως «όσο δεν απαντάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί». Και σε αυτό είναι κάθετες. Ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση του ισχυρισμού του πρωταγωνιστή περί ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενοχλήθηκαν και συσπειρώθηκαν ακόμα περισσότερο, παίρνοντας απόφαση να μην κάνουν καμία δήλωση και να μην δώσουν την παραμικρή απάντηση για όλα αυτά, πιστεύοντας πως σε αυτό στόχευε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μάλιστα, ακόμα και στις συνεντεύξεις που είχαν προγραμματίσει να δώσουν σε τηλεοπτικές εκπομπές ή άλλα μέσα ενημέρωσης, οι ηθοποιοί κατάφεραν να προσπεράσουν με ευγένεια και διπλωματικό τρόπο τις ερωτήσεις που αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, προβαίνοντας σε πιο γενικές τοποθετήσεις για τις καταγγελίες παρενοχλητικών συμπεριφορών.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024