Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανία Λυμπερακάκη: Θα τα δώσω όλα για την Ελλάδα

Στεφανία Λυμπερακάκη: Θα τα δώσω όλα για την Ελλάδα

Τι αποκάλυψε η 18χρονη για τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού.

Πανέτοιμη είναι η Στεφανία Λυμπεράκακη για τον αποψινό τελικό της Eurovision. H νεαρή εκπρόσωπος της Ελλάδας θα τραγουδήσει «Last Dance» και θα ζήσει το όνειρό της. Μιλώντας αποκλειστικά στο «MEGA Star» λίγες ώρες πριν το σόου αποκάλυψε ποιο είναι το γούρι της αλλά και τι θα ήθελε να κάνει μετά τον διαγωνισμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά έχω πολύ άγχος. Από 8χρονών ήθελα να πάω στην Eurovision. Έβλεπα τον Σάκη Ρουβά και ήθελα να πάω κι εγώ. Ακόμα δεν το πιστεύω, είναι όνειρο. Θέλω να κάνω τους Έλληνες περήφανους. Θα τα δώσω όλα για την Ελλάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε, γούρι της είναι η ομάδα της, ενώ μετά την Eurovision θέλει να πάει να δεις του παππούδες της στον Έβρο και στη συνέχεια να τραγουδάει στην Αθήνα. Τέλος, είπε, ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με την Ντούα Λίπα από διεθνείς καλλιτέχνες και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τι λέει η εκπρόσωπος της Μάλτας

Η Ντέστινι, η εκπρόσωπος της Μάλτας μίλησε αποκλειστικά στο «ΜEGA STAR» «To τραγούδι μου αναφέρεται στην γυναικεία ενδυνάμωση, μιλά για εμάς τις γυναίκες και πώς να είμαστε όμορφες γενναίες και διαφορετικές. Μπορούμε όλες να είμαστε επιτυχημένες εάν δουλέψουμε σκληρά, εάν πιστέψουμε στον εαυτό μας και αν είμαστε όλες άνετες με το σώμα μας. Θα εισπράξεις πάντα μίσος, ακόμα και όταν είσαι τέλειος» τόνισε με νόημα.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024