Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανία Λυμπερακάκη: «Φοβήθηκα ότι μπορεί να μην περάσουμε στον τελικό»

Στεφανία Λυμπερακάκη: «Φοβήθηκα ότι μπορεί να μην περάσουμε στον τελικό»

Όσα δήλωσε η νεαρή εκπρόσωπος της Ελλάδας μετά την ανακοίνωση του ονόματός της. Θα αλλάξει κάτι στην εμφάνιση του τελικού;

Ξεσήκωσε τα πλήθη η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η 18χρονη τραγούδησε στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision το «Last Dance» , καταχειροκροτήθηκε και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (22/5).

Αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού, η νεαρή εκπρόσωπος της Ελλάδας μίλησε τους δημοσιογράφους για την εμφάνισή της. «Το πρώτο πράγμα που είπα όταν άκουσα ότι περνάμε στον τελικό είναι… Θεέ μου!». Στο άκουσμα του αποτελέσματος, η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της: «Συγγνώμη, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη», είπε.

Παράλληλα, η Στεφανία αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των χωρών που προκρίνονται φοβήθηκε ότι μπορεί να μην περάσει στον τελικό: «Φοβήθηκα ότι μπορεί να μην περάσουμε στον τελικό όσο αργούσε να ακουστεί η Ελλάδα και είπα οκ, αυτό ήταν, πάμε σπίτι», ανέφερε.

Τέλος, σχετικά με το αν θα υπάρξουν αλλαγές το Σάββατο, σημείωσε ότι θέλει να αλλάξει το βλέμμα της, ώστε να φαίνεται πιο χαρούμενη.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024