Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2021: Το άγνωστο γούρι της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Eurovision 2021: Το άγνωστο γούρι της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Last Dance» με το οποίο και εξασφάλισε το δικό της εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι «Last Dance» με το οποίο και εξασφάλισε το δικό της εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance», εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Β’ Ημιτελικό της Eurovision μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, εμφανίστηκε στην 4η θέση του Β’ Hμιτελικού διεκδικώντας μια θέση στον τελικό του Σαββάτου και ήταν εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή.

Μέχρι να ανακοινωθεί βεβαίως το αποτέλεσμα η νεαρή τραγουδίστρια έτρεμε από την αγωνία της. Δεν φοβόταν ωστόσο… γιατί είχε το γούρι της.

Ένα βίντεο με τον παππού και την γιαγιά της από το χωριό στον Έβρο. Το ζεύγος Εμμανουηλίδη έστειλε τις ευχές του στο μικρό που κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό.

Στον μεγάλο τελικό του Σάββατου πέρασαν επίσης: Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία και Φινλανδία.

Αντίθετα, αποκλείστηκαν και επιστρέφουν στις πατρίδες τους οι: Πολωνία, Αυστρία, Γεωργία, Τσεχία, Δανία, Λετονία και Εσθονία.

Ποια είναι η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια.

Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018, ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια.

Αργότερα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around».

Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς!

Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι γνωρίσαμε τη Στεφανία κατά την απονομή των βραβείων MAD VMA 2019 όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας «Con Calma»

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024