Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστολή Αυγενάκη στον Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την είσοδο στο ΟΑΚΑ!

Επιστολή Αυγενάκη στον Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την είσοδο στο ΟΑΚΑ!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζητά πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου ασφαλείας και στις... ιδιότητες όσων πρόκειται να μπουν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου

Το απίστευτο και άκρως επικίνδυνο σκηνικό που στήθηκε με την ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ και των αρμόδιων υπουργείων, με το ανεμπόδιστο ταξίδι 250 οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, προκάλεσε κινητοποίηση από όλους όσους εμπλέκονται με τον τελικό του Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, άμεσα ή έμμεσα. Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρα Αυγενάκη, να ζητάει μεγάλη προσοχή και στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι από το υφυπουργείο Αθλητισμού εστάλη επιστολή με την επισήμανση του κατεπείγοντος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία επισημαίνεται και εφίσταται η προσοχή για την πιστή και αυστηρότατη τήρηση πρωτοκόλλου ασφαλείας του τελικού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην επιστολή δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στον ποσοτικό έλεγχο που θα διεξαχθεί στις πύλες του ΟΑΚΑ, καθώς ο αριθμός των παριστάμενων πρέπει να είναι συγκεκριμένος, χωρίς εξαιρέσεις και… στραβά μάτια. Ενώ το ίδιο αφορά και στις ιδιότητες εκείνων που θα βρεθούν στις εξέδρες και τους άλλους χώρους του Ολυμπιακού Σταδίου. Καθώς δεν πρέπει να παρεισφρήσει κανείς «μη έχων εργασία».

Για να φτάσουμε στο σημείο να σταλεί μια τέτοια επιστολή, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν πληροφορίες για προσπάθεια εισόδου διάφορων στον τελικό. Και εάν κρίνουμε από την αντίδραση της Αστυνομίας και όλων των αρμοδίων φορέων στην πορεία των πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη έως το κέντρο της Αθήνας, κανείς δεν αδικεί όσους ανησυχούν.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024