Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αστυνομία διέταξε διερεύνηση για όσα έγιναν στο Ιωνικός – Εργοτέλης

Η αστυνομία διέταξε διερεύνηση για όσα έγιναν στο Ιωνικός – Εργοτέλης

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Εργοτέλη προχώρησε σε σοκαριστικές καταγγελίες για όσα συνέβησαν στη Νεάπολη στο ματς με τον Ιωνικό και η αστυνομία διέταξε διερεύνηση της υπόθεσης

Τον γύρο της Ελλάδας κάνουν από σήμερα το πρωί οι καταγγελίες του προέδρου του ερασιτέχνη Εργοτέλη σχετικά με όσα συνέβησαν στη Νεάπολη στο ματς των Κρητικών με τον Ιωνικό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, μίλησε στη SportDay και σχολίασε όσα έγιναν και έκανε λόγο -μεταξύ άλλων- για «ζούγκλα» και «κόλαση» στο γήπεδο της Νίκαιας, τονίζοντας πως «υπήρχαν στο γήπεδο τουλάχιστον 100 ατομα και ακόμη 20 μπράβοι στον αγωνιστικό χώρο».

«Ποιος είναι αυτός που επέτρεψε να είναι εκατό άτομα στο γήπεδο και είκοσι μπράβοι στον αγωνιστικό χώρο για να δημιουργηθεί αυτή η ζούγκλα; Αυτό που έγινε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη: Κόλαση. Δεν θα φεύγαμε ζωντανοί από το γήπεδο αν κερδίζαμε. Επιτρέπεται στην Ελλάδα του 2021 να αφήνουμε τις συμμορίες να δρουν ανεξέλεγκτες; Τι είναι το ποδόσφαιρο; Καρτέλ;», ηταν συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Στειακάκη και πλέον ο λόγος περνάει στην αστυνομία.

Όπως ανακοινώθηκε, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διερεύνηση καταγγελίας του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη. Και πλέον αναμένεται να ανοίξει μεγάλη έρευνα προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με τις εικόνες από τους μπράβους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από τα τραγικά περιστατικά που συνέβησαν στη Νεάπολη να κάνουν τον γύρο όλης της Ελλάδας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024