Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Αποδίδει καρπούς η επικήρυξη των δολοφόνων της Καρολάιν;

Γλυκά Νερά: Αποδίδει καρπούς η επικήρυξη των δολοφόνων της Καρολάιν;

Να ξετυλίξουν το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν προσπαθούν οι αρχές προκειμένου να καταλήξουν στους δράστες του εγκλήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Να ξετυλίξουν το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν προσπαθούν οι αρχές προκειμένου να καταλήξουν στους δράστες του εγκλήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

«Ήθελαν να την σκοτώσουν γιατί δεν σταματούσε να φωνάζει και αντιστάθηκε. Είναι σκληροί κακοποιοί. Αυτό είναι σίγουρο». Αυτό επισημαίνουν -μεταξύ άλλων- αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής για την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Όπως εξηγούν η συγκεκριμένη δολοφονία προϋποθέτει δόλο επειδή ο μηχανισμός θανάτου -η ασφυξία- ήταν τέτοιος που δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτό ήθελαν. «Δεν γίνεται να προκαλέσεις ασφυκτικό θάνατο από αμέλεια, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων εγκλημάτων πάθους» επισημαίνουν.

Σημειώνεται ότι ο θάνατος της νεαρής μητέρας προήλθε από απόφραξη αεροφόρων οδών, δηλαδή ασφυξία. Όπως προέκυψε από την έκθεση του ιατροδικαστή που διενέργησε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας, ο «κοντός» δολοφόνος έκλεισε το στόμα της με την μπλούζα, ασκώντας παράλληλα με γυμνά χέρια πίεση στο στόμα και την μύτη της, οδηγώντας την σε ασφυκτικό θάνατο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, μιλώντας στο skai.gr, πως στην προκειμένη περίπτωση ήταν περιττή η δολοφονία γιατί τα θύματα είπαν στους τρεις ληστές που ήταν τα λεφτά.

Αυτό δείχνει ότι δεν είχαν προαποφασίσει το έγκλημα αλλά από την μανία τους να κάμψουν την αντίστασή της άτυχης μητέρας έκαναν τα πάντα για να «σωπάσει». Από την άλλη ο 32χρονος σύζυγος της όπως λένε ήταν πιο ψύχραιμος και συνεργάσιμος και γι’ αυτό έμειναν στο να τον αφήσουν στο πάτωμα, δεμένο με μονωτικές ταινίες χειροπόδαρα και στο πρόσωπο.

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε και εκλιπαρούσαμε για να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε η γυναίκα μου φώναζε πνιχτά και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο, ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου» έχει αναφέρει στην κατάθεση του ο νεαρός άνδρας.

Αποδίδει καρπούς η επικήρυξη των δολοφόνων της Κάρολαιν;

«Δεχόμαστε σωρηδόν πληροφορίες, πάνω από 100» υπογραμμίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναφερόμενοι στο γεγονός ότι οι τρεις δράστες έχουν επικηρυχτεί για 300.000 ευρώ.

Ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί πολύ με την υπόθεση και δέχονται καθημερινά κλήσεις που τους λένε για διάφορα ύποπτα άτομα.

Όπως δηλώνουν έχουν την ελπίδα ότι και η επικήρυξη μπορεί να βοηθήσει αλλά μέχρι τώρα φαίνεται ότι οι πληροφορίες δίνονται ανεξάρτητα από την αμοιβή. Τονίζεται ότι κανένας δεν ζητάει χρήματα και αφήνουν μόνο ένα μικρό όνομα ως στοιχεία.

«Η κοινωνία δεν είναι αδιάφορη στο έγκλημα. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για την απόδοση της δικαιοσύνης και όχι για τα λεφτά» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι και σημειώνουν πως η επικήρυξη δεν έχει παίξει ρόλο μέχρι τώρα αλλά ο κόσμος ανταποκρίνεται από μόνος του για να βοηθήσει.

Αυτές οι πληροφορίες αξιολογούνται αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο αξιοποιήσιμο δεδομένο.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024