Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«The Beautiful Collection: Prince's Custom Shoes»: Η θρυλική συλλογή παπουτσιών του Prince σε μια μοναδική έκθεση

«The Beautiful Collection: Prince’s Custom Shoes»: Η θρυλική συλλογή παπουτσιών του Prince σε μια μοναδική έκθεση

Με τίτλο «The Beautiful Collection: Prince's Custom Shoes» η έκθεση αποτίει φόρο τιμής στην τεράστια συλλογή παπουτσιών του εκλιπόντος Prince

Ο Prince ήταν αναμφίβολα ένα ίνδαλμα της μουσικής, που επηρέασε μια γενιά μουσικών, αλλά ο αντίκτυπός του δεν σταματά εκεί – άφησε επίσης μια μόνιμη σφραγίδα στη μόδα, χάρη στο επιβλητικό του στυλ και την επαναστατική του στάση απέναντι στο φύλο και τη σεξουαλικότητα.

Τώρα, μια έκθεση στην έπαυλή του, Paisley Park είναι έτοιμη να προσφέρει μια πιο λεπτομερή ματιά μέσα στην εικονική γκαρνταρόμπα του -τουλάχιστον μέρος της.

Με τίτλο «The Beautiful Collection: Prince’s Custom Shoes» η έκθεση αποτίει φόρο τιμής στην τεράστια συλλογή παπουτσιών του εκλιπόντος Prince.

Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν περισσότερα από 300 ζεύγη παπουτσιών του μουσικού, πολλά από τα οποία ήταν ειδικά κατασκευασμένα για μουσικά βίντεο ή ζωντανές παραστάσεις.

Ορισμένα από τα υποδήματα που ξεχωρίζουν είναι ένα, κατά παραγγελία, ζευγάρι με τακούνια Versace – σχεδιασμένα ως δώρο από την ίδια την Ντονατέλα Βερσάτσε, σε συνεργασία με τον υποδηματοποιό Cos Kyriacou – και ένα ζευγάρι μπλε μποτάκια με ζωγραφισμένα στο χέρι σύννεφα, φορεμένα με ένα ασορτί κοστούμι στο μουσικό βίντεο για το «Raspberry Beret».

Υπάρχουν επίσης υποδήματα που φορέθηκαν σε απονομές βραβείων, όπως τακούνια με διαμάντια από την εισαγωγή του Prince στο «Rock and Roll Hall of Fame», κι ένα μπλε, πράσινο και χρυσό ζευγάρι που θυμίζουν την ερμηνεία από τον τραγουδιστή του «Purple Rain» τη βραδιά των American Music Awards το 1985.

«Πάντα ωθούσε τα όρια της κοινωνικής αποδοχής, και πραγματικά πυροδότησε μια εντελώς νέα συζήτηση σχετικά με το πώς βλέπουμε τους ρόλους και τη μόδα των φύλων» λέει ο Μιτς Μαγκουάιρ υπεύθυνος διατήρησης της κληρονομιάς του Paisley Park και επιμελητής της έκθεσης «The Beautiful Collection». «Ο Prince χρησιμοποίησε τα παπούτσια του ως προέκταση της δικής του καλλιτεχνικής φύσης» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ η έκθεση «The Beautiful Collection: Prince’s Custom Shoes» θα διαρκέσει στο Paisley Park, στη Μινεάπολη των ΗΠΑ από τις 9 Ιουλίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024