Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Νέα πρόκληση Ακάρ - Έλληνες πολιτικοί προβοκάρουν με δηλώσεις για Γενοκτονία Ποντίων

Τουρκία: Νέα πρόκληση Ακάρ – Έλληνες πολιτικοί προβοκάρουν με δηλώσεις για Γενοκτονία Ποντίων

Νέος γύρος προκλητικών δηλώσεων από την Άγκυρα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να αναφέρει πως Ελληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί κάνουν προβοκάτσιες, προκειμένου να ναυαγήσουν οι προσπάθειες συνομιλιών Ελλάδας- Τουρκίας

Νέος γύρος προκλητικών δηλώσεων από την Άγκυρα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να αναφέρει πως Ελληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί κάνουν προβοκάτσιες, προκειμένου να ναυαγήσουν οι προσπάθειες συνομιλιών Ελλάδας- Τουρκίας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Ακάρ προέβη σε νέες προκλητικές δηλώσεις, «με αιχμή» την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος υπουργός υποστήριζε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι θα γίνονταν συναντήσεις με στόχο την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης Ελλάδας- Τουρκίας, μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη εβδομάδα και αργότερα στην Άγκυρα, εν συνεχεία κατηγόρησε Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς ότι κάνουν προβοκάτσιες, προκειμένου να τορπιλίσουν όλες τις συνομιλίες που ετοιμάζονται ή ήδη γίνονται, αλλά ακόμη και τις διερευνητικές επαφές.

Τα στελέχη της τουρκικής κυβέρνησης συνεχίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα μεταξύ της χώρας μας και της γείτονος, με κάθε ευκαιρία.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024