Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ισοπέδωσε τον Πολ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ισοπέδωσε τον Πολ

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε εύκολα με 6-1, 6-4 του Αμερικανού Τόμι Πολ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Λιόν

Πολύ χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο του Αμερικανού Τόμι Πολ για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Ελληνα τενίστα, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη, να επικρατεί εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-4) και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά που διεξάγεται στη Λιόν.

Ο 22χρονος ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την περιπέτειά του στο γαλλικό τουρνουά και στους 8 θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ιάπωνα, Γιοσιχίτο  Νισιόκα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21/5), με τον Στέφανο να στοχεύει στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Αποφασισμένος για τη νίκη

Στο σημερινό παιχνίδι ο Ελληνας τενίστας μπήκε στο κορτ αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και από τα πρώτα γκέιμς έδειξε τις… άγριες διαθέσεις του. Ο Στέφανος έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του στο τέταρτο γκέιμ και προηγήθηκε με 3-1. Στο 6ο γκέιμ μάλιστα πέτυχε νέο μπρέικ και έφτασε στο 5-1. Ο Τσιτσιπάς στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 6-1 έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρώτο σετ ο συμπατριώτης μας πήρε 28 πόντους και ο Αμερικανός μόλις 13.

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο συμπατριώτης μας μπήκε δυνατά και στο δεύτερο σετ και με μπρέικ στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκε με 2-1.  Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-4 έφτασε στο 2-0 και στην πρόκριση στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης, που γίνεται στη Λιόν.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024