Λιόν: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Τσιτσιπά
Ο Ελληνας τενίστας στον δεύτερο γύρο του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τόμι Πολ, Νο. 53 στον κόσμο, ο οποίος απέκλεισε με 2-0 σετ τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά.
Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά που πραγματοποιείται στη Λιόν έμαθε το απόγευμα της Τρίτης (18/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τόμι Πολ, Νο. 53 στον κόσμο, ο οποίος στον πρώτο γύρο απέκλεισε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) τον Γάλλο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (Νο.62).
Οι δύο τενίστες θα βρεθούν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν το 2019 στην Ουάσινγκτον, σε ένα παιχνίδι που είχε κερδίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με 2-0 σετ (6-3, 7-5).
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι εκείνο το παιχνίδι είχε γίνει σε σκληρή επιφάνεια, ενώ αυτή τη φορά οι δύο τενίστες θα παίξουν σε χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη.Ο Πολ φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 20 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 10/10, ενώ στο χώμα έχει 5/4.
- Κοστιούκ: Θρίαμβος με πολιτικό βάρος στη Μαδρίτη και παγωμένη ατμόσφαιρα στον τελικό με την Αντρέεβα
- «Η φωνή του ταυτίστηκε με τον Θρύλο» – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Στάθη Γαβάκη
- «Οι Μπλέιζερς ετοιμάζουν trade για τον Αντετοκούνμπο»
- Τα δεδομένα για τον Κίναν Έβανς: Τι ισχύει με το συμβόλαιο και την αποκατάσταση του
- Πρεμιέρα στα play offs στη Stoiximan GBL με ΠΑΟΚ – Περιστέρι Betsson
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/5): Πού θα δείτε τα play offs της Super League και παιχνίδια από την Ευρώπη
- Σέλτικς – Σίξερς 100-109: «Ατσάλινοι» Σίξερς, επέστρεψαν από το 3-1 και απέκλεισαν τη Βοστόνη
- «Έφυγε» ο θρυλικός εκφωνητής του Ολυμπιακού, Στάθης Γαβάκης (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442