Σκάνδαλο μεγατόνων. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό (72-70), αλλά κάποιοι με το «έτσι θέλω» του κλέβουν τη νίκη και αναγκάζουν τις παίκτριες της πειραϊκής ομάδας να ξαναμπούν στο παρκέ και να παίξουν ξανά τον πρώτο τελικό.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (19/5) εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση – σκάνδαλο, που επιβάλλει να διεξαχθεί ξανά ο πρώτος τελικός και εξαπολύει ευθεία επίθεση σε ΕΟΚ και Παναθηναϊκό.
«Τελειώνουν οι τελικοί με τον Π.Α.Ο, σηκώνουμε το πρωτάθλημα και ασχολούμαστε μόνο με την τιμωρία των άθλιων», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Πειραιώτες και προσθέτουν: «Τα ψωμιά σας τελείωσαν και μαζί η διαβρωμένη παρουσία σας στο όμορφο αυτό άθλημα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!
Τελειώνουν οι τελικοί με τον Π.Α.Ο, σηκώνουμε το πρωτάθλημα και ασχολούμαστε μόνο με την τιμωρία των άθλιων.
Τα ψωμιά σας τελείωσαν και μαζί η διαβρωμένη παρουσία σας στο όμορφο αυτό άθλημα.
Περιμένουμε συνέχεια στην παρανομία σας, αλλά ο ιδρώτας των κοριτσιών μας θα σας κερδίσει.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. είναι συμπαγής, ενιαίος και ξέρει πάντα τι κάνει.
Ο χορός του Ζαλόγγου είναι η μοίρα σας, αλλιώς ο Καιάδας σας αναμένει….».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.